Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren? Als persoonlijke beveiliger zorgt Reaction Security voor zichtbare en onzichtbare beveiliging van personen.

Indien u onverhoopt in een situatie verzeild bent geraakt dat u beveiliging nodig heeft kunnen wij een passende oplossing op maat aanbieden. Onze beveiligers zorgen ervoor bescherming tegen een of meerdere personen geniet, zonder dat u daarbij volledig afgeschermd wordt. Reaction Security is gespecialiseerd in analyses van situatie en komt met passende persoonlijke beveiliging.

Waar beveiliging stopt, gaat Reaction Security verder!

persoons_bewaking

Zichtbare en onzichtbare persoonsbeveiliging

Persoonlijke beveiliging zorgt voor zekerheid in tijden dat u zich minder veilig voelt. Het inhuren van een persoonsbeveiliger biedt dan uitkomst. Onze beveiligers zorgen met regelmaat dat diplomaten, mensen met hoge functies in het bedrijfsleven, politici of familieleden veilig hun huis uit kunnen.

Dat betekent niet dat er te allen tijde een bodyguard naast u loopt. Professionele persoonsbeveiliging door Reaction Security is soms zichtbaar, maar op gepaste momenten ook discreet en niet zichtbaar.

Persoonlijke beveiliging om risico’s te beperken

– Snelle en zorgvuldig uitgevoerde persoonsbeveiliging
– Wij grijpen direct in waar nodig
– Flexibele en service gerichte dienstverlening
– Landelijk werkzaam
– Korte lijnen met uw beveiliger
 

Een oplossing op maat voor een optimale beveiliging

Omdat iedere situatie anders is en dus om een andere aanpak vraagt, beginnen wij onze dienstverlening altijd met een analyse van de situatie. Wij nemen deze onder de loep en brengen risico’s in kaart. Op basis daarvan kunnen we een gericht voorstel voor een optimale beveiliging doen.

De persoonlijke beveiliging is erop gericht te voorkomen dat u in risicovolle situaties terecht komt en stippelt een plan uit om u te beschermen in het geval een dergelijke situatie zich toch voordoet.

Ervaren persoonlijke beveiligers

AReaction Security bestaat al sinds 2009. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij diverse diensten in de beveiliging branche. Dit doen wij in Amsterdam, maar ook door de rest van het land. U kunt ons naast persoonsbeveiliging ook inschakelen voor evenementenbeveiliging.

Wat zijn de kosten van persoonsbeveiliging?

De kosten van het inhuren van persoonsbeveiliging hangen sterk af van de specifieke opdracht. Daarbij zijn factoren als de duur en intensiteit van de beveiliging uiteraard van belang. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie. Door uw opdracht met ons te bespreken kunnen wij een u een offerte voor onze diensten voorleggen.

Persoonsbeveiliger gezocht? Schakel Reaction Security in

Een persoonsbeveiliger gezocht? Neem dan contact met ons op om uw opdracht te bespreken. Wij vertellen u graag hoe we met onze diensten in een oplossing kunnen voorzien.

Bel voor meer informatie naar  0229 31 10 01, stuur ons een  e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.