Over ons

Waarom Reaction Security?

De reden dat wij Reaction Security in 2009 zijn begonnen is wegens onvrede in de beveiliging branche. Wij zijn er als hardwerkende beveiligers enorm van geschrokken hoe erg onze mooie beveiliging branche in een negatief daglicht werd gezet door vele bedrijven. Hierdoor zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit niet alleen beter kan, maar beter moet! De stap was snel gezet en sinds 2009 hebben wij onze naam goed neer weten te zetten in de markt. Voor referenties kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

bestuur

Persoonlijke toelichting

Allereerst aangenaam kennis te maken, ik ben Rob de Winter, oprichter van Reaction Security. Mensen stellen mij vaak de vraag “er zijn er al zoveel, dus waarom nu jij ook?”

Ik ben Reaction Security in 2009 begonnen. Dit omdat ik tijdens mijn werk in de beveiliging steeds vaker opmerkte dat de branche, door vele bedrijven en hun kijk op beveiliging, in een negatief daglicht kwam te staan. Omdat ik mijn werk niet als werk ervaar maar als passie, ben ik kritisch gaan kijken hoe ik dit negatieve beeld zou kunnen veranderen in een positief beeld over de beveiliging. Hiervoor ben ik zeer kritisch gaan kijken naar de inhoud, maar ook naar de uitvoering van het werk. Ik ben hierdoor op een unieke manier van werken en samenwerking gekomen, waardoor ik al vele successen en tevreden opdrachtgevers heb gekregen. Voor referenties kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij publiceren deze niet openlijk i.v.m. discretie en loyaliteit naar onze opdrachtgevers toe.

Ons kenmerk

Als beveiligingsbedrijf zijn wij werkzaam in heel Nederland. Dus als u met spoed beveiliging nodig heeft kunt u ook op ons rekenen. In 98% van de gevallen zijn wij binnen 60 minuten op locatie om de beveiliging te verzorgen. Hierin is Reaction Security toonaangevend en markt-onderscheidend.

Gastvrij, maar ook resoluut

Wij leveren beveiligers die aan strenge eisen voldoen om er zeker van te zijn dat ze in elke tak van de beveiliging inzetbaar zijn. Wij leveren beveiligers die niet afwachten, maar direct reageren als dat nodig is. Echter zijn onze medewerkers ook gastvrij en proberen we iedere bezoeker een veilig gevoel te geven.

Neem contact met ons op

Heeft u beveiligers nodig? Schakel dan onze ervaren beveiligers in. Wij waarborgen de veiligheid en grijpen direct in mocht de situatie daar om vragen. Neem contact met ons op als u onze beveiliging wenst.