Nieuwe ontwikkeling in de Beveiliging

Nieuwe ontwikkeling in de Beveiliging

zelfverdediging

In een samenwerking tussen Reaction Security en Defensive.Solutions hebben zij afgelopen jaar traingingen ontwikkeld gericht op Beveiligers. De trainingen die zij hebben ontwikkeld zijn na een onderzoek en samenkomst tussen beide partijen alsvolgt opgesteld:

  • IBT Training, Training voor IBT/Standby/Interventie teams gericht op het samenwerken in teamverband en het snel controleren van diverse situaties.
  • Allround Beveiligers Training, Training voor de allround beveiligers, gericht op het de-escaleren en zelfverdediging zonder schade aan te richten.
  • Horecabeveiligers Training, Training voor de horecaportiers, gericht op het snel de-escalerend werken en het aanleren van methodes om zo snel mogelijk een agressief persoon naar buiten te krijgen zonder schade aan te richten.
  • Biker Training, Training voor de biker teams binnen de beveiliging, deze training leert de bikers methodes hoe ze de fiets in kunnen zetten als verdediging/afscherm en hulp middel.

Met deze trainingen willen wij gezamenlijk de kwaliteit binnen de beveiliging verhogen. Dit gezien het feit dat er nog teveel beveiligers rondlopen die niet weten hoe ze met bepaalde situaties om moeten gaan en hierdoor juist vaak de agressie verhogen en het probleem vergroten. Met deze samenwerking hopen wij een goede verschuiving op het gebied van kwaliteit binnen de beveiliging tot stand te brengen.

Mocht u meer informatie willen, kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen via https://reaction-security.com of via http://defensive.solutions

Met veilige en defensieve groet,

Rob de Winter (Reaction Security)
Marcel Bas (Defensive.Solutions)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *