Horeca Beveiliging

Horeca Beveiliging bij Reaction security

Met de horeca beveiliging van Reaction Security kunt u weer volledig genieten van uw horecagelegenheid zoals deze bedoeld is. Wij zorgen voor uw veiligheid, die van uw medewerkers en die van uw gasten.

Reaction Security heeft “persoonlijke” benadering hoog in het vaandel staan, waardoor uw horecabedrijf verzekerd is van veiligheid en gastvrijheid. Zodat u en uw gasten altijd een welkomstgevoel blijven behouden. Wij leveren gastheren die waar nodig duidelijk en kalm op kunnen treden in alle situaties.

Uw beveiliging is goed geregeld bij Reaction Security!

horece_beveiliging

Horeca Beveiligers met een glimlach

Onze Horeca Beveiligers dragen zorg voor de totale veiligheid van uw uitgaansgelegenheid. Zo staan zij bij de ingang om uitvoering te geven aan het geldende deurbeleid, wijzen zij bezoekers op alle huisregels en heten zij de bezoekers een welkom op een dusdanige manier dat uw bezoekers zich welkom voelen. Ook lopen onze beveiligers controle rondes door uw uitgaansgelegenheid en houden ze eventuele verdachte personen in de gaten. Bij incidenten of calamiteiten treden zij direct op met als doelstelling de overige bezoekers veilig en de sfeer gezellig te houden.

De Horeca Uitsmijter?

Reaction Security is van mening dat de zogenaamde boze “Uitsmijter” bij de ingang van een horeca zaak verleden tijd is. Het gaat hier momenteel om de perfecte combinatie van een horeca beveiliger en een gastheer. Hierdoor heeft Reaction Security de keuze gemaakt om te kiezen voor beveiligers die een sterke en sociale uitstraling hebben en zowel service verlenend kunnen optreden alsook om kunnen gaan met gewelds incidenten.

Ons kenmerk

Als beveiligingsbedrijf zijn wij werkzaam in heel Nederland. Dus als u met spoed beveiliging nodig heeft in bijvoorbeeld Amsterdam kunt u ook op ons rekenen. In 98% van de gevallen zijn wij binnen 60 minuten op locatie om de beveiliging te verzorgen. Hierin is Reaction Security toonaangevend en markt-onderscheidend.


Gastvrij, maar ook resoluut

Wij leveren beveiligers die aan strenge eisen voldoen om er zeker van te zijn dat ze in elke tak van de beveiliging inzetbaar zijn. Wij leveren beveiligers die niet afwachten, maar direct reageren als dat nodig is. Echter zijn onze medewerkers ook gastvrij en proberen we iedere bezoeker een veilig gevoel te geven.