De complete beveiliger

Voor elke taak dezelfde beveilger?

De Complete Beveiliger

De fysieke dienstverlening binnen de beveiligingsbranche is bij Reaction Security de core business. Uiteraard willen wij hierin onderscheidend zijn, maar ook willen wij meegaan met de constant veranderende maatschappij. We leven in een maatschappij waar op elk moment, in elke omgeving, vrijwel elke situatie kan ontstaan. Denk aan vernielingen, overvallen, bedreigingen en zelfs aanslagen. Vanuit deze wetenschap zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing om hierop in te springen. Wij hebben hem gevonden; De Complete Beveiliger.

“De 10.000 bezoekers, artiesten en andere medewerkers voelden zich veilig en terecht!“

De Complete Beveiliger hebben wij ingericht als specifieke aftakking die alles binnen de branche samenvat. Zo kunt u denken aan de object beveiliger, de evenementen beveiliger en zelfs de horeca portier en de persoons beveiliger. Waarom zou u bijvoorbeeld nog een object beveiliger willen die alleen kennis heeft van het object beveiliging pakket? Als u  ook een object beveiliger met ervaring in vrijwel alle branches en daarmee ervaring in veel uiteenlopende situaties in kan zetten?

sociale_beveiliger
adhoc_beveiliging
object_beveiliging
evenementen_beveiliging
honden_bewaking
honden_geleider

Het verhaal achter deze oplossing

De reden dat wij hiernaar zijn gaan kijken is dat wij van mening zijn dat elke beveiliger garant moet staan voor veiligheid. Niet voor veiligheid tot een bepaald niveau en dan word het uw probleem. Wij willen u met deze complete oplossing een veilig gevoel geven. Denk aan uw object waar in ons geval een professionele beveiliger zit die ook in kan grijpen als er een agressieve bezoeker binnen komt. Of uw horeca gelegendheid waar een horeca portier staat die ook weet hoe uw alarmsysteem werkt.

“Zodra Reaction Security binnen komt lopen, voel ik mij veilig”

Helaas leven we vandaag de dag in een wereld waar van alles kan gebeuren, wilt u hier ook op in spelen en uw medewerkers/bezoekers en/of uw pand maximaal beveiligen? Kies dan voor beveiliging van Reaction Security.