High risk beveiliging

High risk beveiliging

Beveiliging inhuren? Reaction Security is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf.

Een hoog dreigings- niveau vereist high risk beveiliging. Vooral in de huidige maatschappij zijn bedreigingen en risico situaties aan de orde van de dag. Denk hierbij aan terrorisme dreiging, ontvoeringen of bijvoorbeeld het vervoer van waardevolle objecten.

Uiteraard bent u voor een risico locatie op zoek naar goede kwaliteit die met snelheid geleverd kan worden. Buiten dat wij binnen 60 minuten een beveiliger op locatie kunnen hebben heeft Reaction Security voor de High Risk Security goed getrainde en professioneel opgeleide allround beveiligers beschikbaar. Dit zijn beveiligers die voldoen aan ons “Complete Beveiliger” profiel.

adhoc_beveiliging

“Nadat wij koperdieven tegenkwamen, hebben wij direct contact opgenomen met Reaction Security. Binnen 40 minuten was er een Beveiliger met een hond welke het pand voor ons vrij heeft gemaakt”

Beveiliging inhuren in regio Amsterdam

Reaction Security kunt u dus voorzien in een gespecialiseerde oplossing compleet gericht op uw behoeften, uw omgeving en/of uw risico. Onze beveiligers gaan voor u door het vuur en nemen al uw veiligheidszorgen uit handen. Of het nu gaat om High-Risk Beveiliging in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Gelderland, wij nemen het voor u compleet uit handen!

High risk beveiliging door Reaction Security

  • Snelle en zorgvuldig uitgevoerde high risk beveiliging
  • Wij zijn slagvaardig en ondernemen direct actie indien nodig: alles voor uw veiligheid
  • Flexibel en service gericht beveiligingsbedrijf
  • Ons bedrijf werkt met een team van ervaren beveiligers
  • Zowel in Amsterdam als de rest van Nederland werkzaam
  • Communicatief sterk: korte lijnen met de beveiligers


Is uw interesse gewekt? Vraag gerust om een offerte of meer informatie door contact op te nemen.

Wat kost een beveiligingsbedrijf inhuren?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het inhuren van beveiliging bij ons beveiligingsbedrijf? Dan dient u daarvoor contact op te nemen. Wij kunnen de kosten van een high risk beveiliging opdracht pas specificeren als we op de hoogte zijn van de precieze omvang. Diverse factoren spelen een rol bij het bepalen van de kosten, waaronder de duur en de intensiteit van de vereiste beveiliging. Wij leggen u graag een vrijblijvende offerte op maat voor.

Ervaren beveiliging inhuren

Met Reaction Security kiest u voor een ervaren beveiligingsbedrijf. Wij zijn namelijk in 2009 opgericht. Dat betekent dat we inmiddels al ruim 10 jaar diverse diensten op het gebied van beveiliging aanbieden. Wij verzorgen onder meer evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging, objectbeveiliging, persoonsbeveiliging en high risk security.

Snel beveiliging nodig?

Wilt u op korte termijn al beveiliging inhuren? Neem dan nu contact met ons op om uw situatie en opdracht met ons te bespreken. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze aanpak en dienstverlening. Door het bespreken van de opdracht kunnen we een gepaste oplossing bedenken.

U kunt telefonisch contact opnemen via  0229 31 10 01, of ons een bericht sturen. Dat kan zowel per  e-mail als via ons online contactformulier.