Onze Diensten!

Evenementen Beveiliging

Wij leveren beveiliging op diverse evenementen. Van grootschalig festival tot uw kleinschalige buurtfeest. Bij ons krijgt u de zekerheid dat de veiligheid van uw evenement in goede handen is. Hier hoeft u zich dus al geen zorgen meer om te maken.

Een evenement gaat niet alleen gepaard met gezelligheid, maar kan ook veel risico’s en gevaren met zich mee brengen. Daarom is het erg belangrijk om de beveiliging van uw evenement goed te verzorgen en uit te zoeken. Reaction Security regelt de beveiliging van kleine tuinfeesten tot grote festivals. Al deze zorgen nemen wij voor u uit handen. Beveiliging van evenementen is een vak apart en vraagt dus om een vakkundige aanpak. Omdat wij veel eisen aan onze beveiligers stellen, kunnen wij u garanderen dat u enkel met ervaren medewerkers te maken krijgt die ten allen tijde weten hoe zij moeten handelen.

evenementen beveiliging festival
evenementen beveiliging festival

Horeca Beveiliging

Met de horeca beveiliging van Reaction Security kunt u weer volledig genieten van uw horecagelegenheid zoals deze bedoeld is. Wij zorgen voor uw veiligheid, die van uw medewerkers en die van uw gasten.

Reaction Security heeft “persoonlijke” benadering hoog in het vaandel staan, waardoor uw horecabedrijf verzekerd is van veiligheid en gastvrijheid. Zodat u en uw gasten altijd een welkomstgevoel blijven behouden. Wij leveren gastheren die waar nodig duidelijk en kalm op kunnen treden in alle situaties.

Honden Bewaking

Honden beveiliging werkt op plaatsen waar grote aantallen mensen verzameld zijn, maar ook bij de beveiliging van terreinen en gebouwen. Het heeft een enorme preventieve werking en in vele situaties vind en ziet een hond de bijzonderheden die een beveiliger over het hoofd ziet.

Het bewaken met honden is in een groot aantal situaties een voordeel. Honden beschikken over gevoelige en scherpe zintuigen. Bijvoorbeeld een insluiper kan zich voor een beveiligingsbeambte verstoppen, maar niet voor een hond aangezien de hond een veel beter reukvermogen bezit dan de mens. Ook bij risicovolle situaties zijn honden perfect inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan risico transporten, gevaarlijke wijken/locaties en dreiging situaties.

hondenbeveiliging risico
beveiliging surveillance hondenbewaking

Mobiele Surveillance

Alarm installaties nemen veel werk op zich, zodra iemand zich toegang verschaft tot uw pand treed deze in werking. Maar heeft u wel eens aan alle incidenten aan de buitenzijde van uw pand gedacht? Hoe belangrijk is de beveiliging van uw pand voor u?

Om uw pand en terrein te beveiligen is er voor de eerste preventie de alarminstallatie, deze is effectief en doelgericht. Helaas weerhouden deze installaties criminelen er niet van om alsnog een poging te doen tot het betreden van erven en panden, met alle gevolgen van dien. Daarom biedt Reaction Security extra bescherming door onze mobiele surveillanten in te zetten.

Alarm Opvolging

Bij een alarm installatie alleen bent u niet 100% verzekerd van een goede en snelle opvolging en/of alarmering. Stel uzelf ook de volgende vragen bij uw alarminstallatie; Hoe snel is de koppeling van mijn installatie naar de meldkamer? Wachttijd bij de meldkamer bij een alarm in één zone? De koppeling van de meldkamer naar de alarm opvolger? Bijna altijd gaat hier meer tijd inzitten dan u zou verwachten. Hierbij treed onze beveiliging ook in werking, want bij het zien of horen van uw alarm gaat onze beveiliger direct schakelen.

Alarminstallaties zijn vaak de eerste preventieve beveiliging die men aanschaft als het gaat om een gevoel van veiligheid te creëren. Helaas weerhoudt het criminelen in deze tijd er niet van om een poging te wagen. Daarom is het belangrijk dat er een snelle schakeling is tussen melding, alarmering, doorschakeling en uiteindelijk het uitrukken van surveillanten. Reaction Security is bij vele meldkamers aangesloten en gekoppeld waardoor wij een grote dekking van veiligheid kunnen aanbieden. Daarnaast schakelen onze systemen en surveillanten snel waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn.

beveiliging surveillance
beveiliging winkelsurveillant

Wijk Preventie

Tegenwoordig heeft elke gemeente last van overlast gevende jongeren, mishandeling, vernielingen en vooral ook inbraken en berovingen. Of denk eens aan hele probleemwijken. Tegenwoordig is ook particuliere beveiliging niet meer weg te denken op deze locaties. Wij bieden oplossingen in diverse vormen en maten.

Probleemwijken is een steeds terugkerende term. Wij van Reaction Security geloven niet in problemen maar in oplossingen. Daarom kunnen onze medewerkers gemakkelijk in wijken ingezet worden. Wij gaan namelijk de dialoog aan met bewoners, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Omdat Reaction Security aan de hoogste eisen voldoet bieden wij in diverse vormen beveiliging en veiligheid aan in de wijken. Wij hebben al diverse gemeentes hierin mogen en kunnen ondersteunen. Voor referenties kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Object Beveiliging

Bij de beveiliging van uw pand heeft onze object beveiliger een behoorlijk toegevoegde waarde. Zij zijn niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf, maar ontzorgen u ook compleet op het gebied van beveiliging. Onze beveiligers controleren uw pand voor ze hem afsluiten om op deze manier eventuele risico’s uit te sluiten.

Reaction Security levert object beveiligers aan haar klanten die breed en flexibel inzetbaar zijn. Zo beschikken zij over BHV en/of EHBO en dienen zij als aanspreekpunt binnen uw pand. Ook de toegangscontrole, sleutelbeheer en bezoekersregistratie valt uiteraard binnen hun takenpakket. Aanvullend zijn onze object beveiligers service gericht, zodat zij waar mogelijk de klant en/of de bezoekers altijd zullen bijspringen. Uiteraard is dit ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk.

beveiliging
beveiliging hondenbewaking

Bouw Beveiliging

Bouwplaatsen of werk terreinen zijn steeds vaker het doelwit van criminelen en raddraaiers. Dit met als gevolg enorme schades en verliezen. Reaction Security draagt zorg voor de beveiliging van uw terrein of project.

Onze beveiligers zorgen voor de bewaking en beveiliging van uw bouwplaats. Hiernaast kunnen wij ook hondenbewaking inzetten, verkeersstromen begeleiden, bezoekersregistratie bijhouden, visitaties uitvoeren en controleren op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen. Bouwplaatsen kunnen afgeschermd worden met hekwerken, mankracht en een detectie systeem. Met bouwbewaking bent u verzekerd dat uw bouwterrein optimaal beveiligd is tegen ongewenst bezoek.

High Risk Security

Een hoog dreigings- niveau vereist high risk beveiliging. Vooral in de huidige maatschappij zijn bedreigingen en risico situaties aan de orde van de dag. Denk hierbij aan terrorisme dreiging, ontvoeringen of bijvoorbeeld het vervoer van waardevolle objecten.

Wij zijn graag uw partner om deze risico’s te minimaliseren door het inzetten van onze hondengeleiders. Ook kunnen wij diverse specialisten leveren die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld Predictive Profiling, Counter Surveillance of Persoonsbewaking. Vooraf doen wij een uitgebreide risico analyse om te kijken welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

persoonsbeveiliging
winkelsurveillance

Winkel Surveillance

Het winkelende publiek wil in een ontspannen sfeer kunnen winkelen. Retail beveiliging, of waar vaker naar gerefereerd wordt, winkel surveillance is voor veel winkels niet meer weg te denken. Beveiliging beambten doen veel meer dan alleen het voorkomen van winkeldiefstal.

Onze winkel surveillanten zorgen onder andere voor het beperken van schade door bijvoorbeeld vandalisme, stoeiende jongeren of spelende kinderen. Beperken van diefstal door preventief aanwezig te zijn en goed zichtbaar binnen de winkel of het winkelcentrum te zijn. Overnemen van de aangiftes van bijvoorbeeld vernieling of diefstal en het lopen van brand en sluit rondes tegen eventuele insluipers en brandgevaarlijke situaties.

Speurhonden

Reaction Security biedt met haar speurhonden een betrouwbaar en efficiënt hulpmiddel bij het opsporen van verdovende middelen en/of explosieven. Denk hierbij aan scholen, evenementen, transport en horeca, maar denk ook aan bomchecks, bommeldingen en speuren naar vuurwerk. Tegenwoordig is dit een sterk toegevoegde waarde aan uw beveiliging.

Vanwege de enorme aanwezigheid van verdovende middelen in hedendaagse maatschappij zijn drugs controles met speurhonden een perfecte oplossing om het narcotica gebruik in uw object of omgeving te controleren en te minimaliseren. Met de hedendaagse dreigingen en aanslagen zijn ook de explosieven honden niet meer weg te denken. Om zeker te zijn dat uw evenement, optreden of voorstelling veilig verloopt kunnen wij een zogenoemde “bomcheck” uitvoeren met onze speurhonden, voordat bezoekers de locatie kunnen betreden. Dit is niet alleen voor u een zekerheid, maar het geeft de bezoekers ook een gevoel van veiligheid.

speurhonden
persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Wat voor activiteiten u ook verricht, er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin u persoonlijke beveiliging nodig hebt. Van één of van meerdere personen. Reaction Security is gespecialiseerd in het analyseren van uw situatie en bied hier een passende oplossing voor.

Veruit de meeste cliënten willen volledige bescherming zonder totaal afgeschermd te zijn. De door ons aangeboden persoonsbeveiliging diensten worden snel en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. De werknemers van Reaction Security staan in voor de veiligheid van hun opdrachtgevers, zichtbaar of onzichtbaar.

Transport Bewaking

Beveiliging en/of begeleiding van uw transport is tegenwoordig geen overbodige luxe. Het beveiligingsniveau van transport is de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal enorm omhoog gekrikt wegens de toename van het aantal overvallen op transporten in Europa de afgelopen jaren. Door middel van het preventief aanwezig zijn of meerijden en het snelle optreden bij incidenten neemt de kans op overval of diefstal aantoonbaar af.

Wij kunnen uw vervoer begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Deze zijn allemaal uitgerust met navigatie en gps-tracking systemen en uiteraard camera en geluids- apparatuur.Indien gewenst kan onze beveiliger ook als bijrijder in de vrachtwagen plaatsnemen. In het geval van een calamiteit word dit dan ook uitgebreid door ons vastgelegd en word direct contact opgenomen met de hulpdiensten en de opdrachtgever.

 transportbewaking
beveiliging receptie receptioniste

Receptionisten

Reaction Security levert enkel receptionisten met een beveiliging achtergrond, dit zodat ze voor de klant erg breed inzetbaar van en zowel de taken van de receptionist als de taken van een beveiliger uit handen kunnen nemen.

Reaction Security begrijpt dat de receptionist hét visitekaartje van uw bedrijf is die de eerste indruk moet maken. Daarom is het belangrijk dat bezoekers aan uw bedrijf een eersteklas ontvangst krijgen. Door receptie diensten af te nemen bij Reaction Security bent u hiervan verzekerd. Vanaf binnenkomst tot het vertrek staan onze receptionisten in dienst van uw gast. Op deze manier geven wij uw gasten een gevoel en een uitstraling van gastvrijheid.